Forhold er fantastiske, men dessverre har de ikke alltid nok tid og energi. Hvis du er en av dem som nå ikke drømmer om stor og lys kjærlighet, men er klar til å stupe inn i forhold uten unødvendige forpliktelser og dramaer, ønsker vi deg lykke til og gir deg et par avskjedstips.

Ikke bli over natten


Og ikke la ham bli. Forholdet ditt bør være strengt regulert - tid for forretninger, time for moro. Overlat frokoster, middager, shoppingturer og filmer sammen til fans som gjør krav på hjertet ditt, ikke kroppen din. Ellers risikerer du å kaste deg ut i illusjonen av et forhold, som partneren din med glede vil støtte. Hvem ville takke nei til bonuskaffe og syrniki etter en lidenskapelig kveld? Husk at forholdet ditt er ikke-eksklusivt. Dra nytte av dette øyeblikket og ... Ikke bli over natten.

Ikke kontroller
Kanskje dette rådet kan gis til mange par, men hvis i et kjent forhold uttrykket "hvor er du?" og hva er det du gjør?" kan betraktes som en manifestasjon av ømhet og omsorg, så i vårt (det vil si ditt) tilfelle oppfattes dette som et forsøk på å beslaglegge personlig (og ukrenkelig) territorium. Vennskapssex innebærer ikke sjalusi, påstander og andre gjensidige interesser enn seksuell.

 

For å presisere: du bør ikke være interessert i hvem han er sammen med nå, om han hadde kvinner i dag, i går, og om de vil være i morgen. Og vær så snill, ikke bombarder ham med rørende meldinger og drømmende anrop. Vi forstår alle at dette bare er en annen måte å manipulere på.

Det eneste som interesserer deg i dette forholdet er kvalitetssex, og selv om en mann noen ganger ikke er i stand til å gi deg glede, så kan et utmerket verktøy for menn bidra til å gjenopprette en ereksjon www.potens-middel.com/personvernreglene/