Finland Drakt Barn, Villarreal Drakt


pluss tillegg ble avvist forrige


Leicester skal legge inn et nytt bud

leicesters første bud på fotballdrakter barn tarkowski ikke er vellykket

Leicester skal legge inn et nytt bud på James Tarkowski i løpet av de kommende dagene, og Burnley er forberedt på å selge forsvareren for rundt 37 millioner pund.

Foxes har vendt oppmerksomheten mot Tarkowski for andre sommer på rad etter å ha blitt frustrert i jakten på St Etienne-senterback Wesley Fofana.

Leicesters første bud på rundt 30 millioner pund pluss tillegg ble avvist forrige uke, men Sportsmail forstår at 37 millioner pund vil være nok til å gjøre avtalen.

Finland Drakt Barn Burnley er for tiden i overtakelsessamtaler med det amerikanske konsernet ALK Capital. West Ham hadde også vist interesse for 27-åringen.

magliette calcio Tarkowski antas å være ivrig etter å slutte seg til Leicester, som har fått en fantastisk start på sesongen for å gå til topps på Premier League-tabellen takket være søndagens 5-2 seier mot Manchester City.

Brendan Rodgers har gjort en midtstopper til sin prioritet siden han beseglet signeringene av backen Timothy Castagne og den utlånte Roma-vingen Cengiz Under.

Villarreal Drakt Behovet for forsterkninger har økt etter at Wilfred Ndidi - som hadde spilt som en provisorisk midtstopper - fikk et lårproblem som vil holde ham ute i 12 uker, mens Jonny Evans klaget over en stram legg på Etihad Stadium.

goedkope voetbalshirt Leicester forfulgte Tarkowski sterkt i fjor sommer etter å ha solgt Harry Maguire til Manchester United, men Burnley stod fast og lot Caglar Soyuncu etablere seg sammen med Evans på baksiden.

Rodgers avslørte forrige uke at han hadde siktet seg inn på fem nye signeringer for å holde Leicester videre denne perioden.

Med Castagne og Under allerede ankommet, ser han etter flere alternativer på sentral midtbane og angrep, så vel som i midtforsvaret. Jonathan Tah, fra Bayer Leverkusen, forblir på Leicesters liste hvis skiftet til Tarkowski ikke er vellykket.

Maglie Calcio Argentin
dortmund trikot günstig
nueva Camiseta Oficial Suecia
Brasilien Tröja
Wales Kläder
PSG La Maglia
Benfica Maglia
Manchester United Drakt Barn
real madrid trøje
Maglia Brasile Femmina
liverpool drakt