klare seg med angripende forsterkninger


Det er et stort problem for


Arsenal Drakt, Fotball Drakter



i mellomtiden er både sadio kjøp fotballdrakter de spanske gigantene

Det er et stort problem for Liverpool, som ønsker å beholde Salah, som har scoret 10 mål på like mange kamper denne sesongen, men som ikke ønsker å knuse lønnsstrukturen deres.
I mellomtiden er både Sadio Mane og Roberto Firmino i samme båt, på kontrakter som ennå ikke utløper om 18 måneder.
Mens disse forhandlingene for øyeblikket er prioritet for Liverpool, holder de også øynene på Dembeles situasjon i Barcelona.
arsenal drakt Den 24 år gamle kantspilleren går ut av kontrakt i juni 2022 og har derfor vakt oppmerksomhet fra Liverpool, Chelsea, Manchester United og Juventus.
fodboldtrøjer børn Dembele er for øyeblikket ute skadet, men Barcas president Joan Laporta og visepresident Rafael Yuste jobber fortsatt hardt for å bli enige om nye vilkår med franskmannen.

Det er imidlertid bekymringer hos Barca at Dembeles agent, Moussa Sissoko, snakker med andre klubber om sin klient.
fotball drakter Mundo Deportivo rapporterer at United, Chelsea og Liverpool "venter" på å se hvordan situasjonen utspiller seg og kan flytte neste sommer hvis Dembele avviser en ny avtale med Barca.
Camisetas Futbol Hvis nye vilkår ikke blir avtalt før januar, vil Dembele stå fritt til å snakke åpent med andre klubber og arrangere en gratis overgang på slutten av sesongen.
Det er et interessant perspektiv for Liverpool, som for øyeblikket er i en sterk posisjon, men som fortsatt kan klare seg med angripende forsterkninger, spesielt hvis kontrakten til Salah fortsetter.
Imidlertid har produksjonen hans blitt kraftig redusert av skader, med hamstringproblemer spesielt som betyr at han har gått glipp av 96 kamper for de spanske gigantene.