beundret til tross for deres


Men mens Woodward lenge har


Liverpool Drakt, Arsenal Draktmen mens woodward lenge har billige fotballdrakter og cristiano ronaldo

Woodward støttet nylig Solskjær offentlig, og insisterte på at han og manageren fortsatt var sammen i ønsket om å se United forbedre seg.
Men mens Woodward lenge har støttet Solskjær, har Uniteds forverrede form skapt alarm på Old Trafford.
Noen rapporter har antydet at de røde djevlene ser på mulige erstatninger for 48-åringen, som har hatt ansvaret siden desember 2018.
liverpool drakt Zidane ville bringe en vinnermentalitet til klubben, etter å ha tatt alle store trofeer i løpet av sin tid i Real Madrid.
fodboldtrøjer Likevel ser det ut til at han foretrekker Frankrike-jobben, til tross for at det ikke er noen indikasjoner på at Didier Deschamps vil forlate stillingen.

arsenal drakt Og det er en følelse av at hans tilstedeværelse ville være å ta over i Inter Milan i fremtiden når tiden hans med de spanske titanene er over.
Rapporten sier at Brendan Rodgers ikke er en seriøs kandidat, til tross for de konstante koblingene til Leicester-sjefen.
goedkope voetbalshirt Nordmannen har hatt krisesamtaler med Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Harry Maguire, Luke Shaw, Nemanja Matic og Victor Lindelof mens han ser ut til å få sin side fullt ut.
Hornets har tatt litt fart under utnevnelsen av Claudio Ranieri, som erstattet Xisco Munoz i begynnelsen av oktober.
Mauricio Pochettino og Erik ten Hag er begge beundret til tross for deres nåværende forpliktelser til henholdsvis Paris Saint-Germain og Ajax.
Og United vurderer også Luis Enrique, selv om det er vanskelig å se ham forlate posisjonen med det spanske landslaget før VM i Qatar neste år.
Og han føler at Zidane ville være den rette etterfølgeren etter å ha lyktes i Real Madrid tidligere med slike som Raphael Varane og Cristiano Ronaldo.