fotballdrakter

internasjonale argentineren har blitt ulykkeligRapporter i utlandet har knyttet Manchester United til etFotballdrakt Barn, Billige Fotballdrakter

den internasjonale billig fotballdrakter hans, gjenstår


Rapporter i utlandet har knyttet Manchester United til et fantastisk trekk for Messi, som er klar til å legge igjen Barcelona for en ny utfordring andre steder.

Den internasjonale argentineren har blitt ulykkelig på Nou Camp og har tidligere denne uken fortalt de katalanske gigantene at han var fast bestemt på å forlate klubben.

Messi føler at Barcelona har fått sin overgangsvirksomhet feil de siste årene, med store pengesigneringer Ousmane Dembele, Antoine Griezmann og Philippe Coutinho alle skuffende.

Han var misfornøyd da klubben sparket Ernesto Valverde i januar og føler at Ronald Koeman, som nylig erstattet Quique Setien, ikke passer riktig for klubben.

Som et resultat er Messi klar til å forlate Barcelona for et nytt eventyr etter nesten to tiår i Catalonia fotballdrakt barn.

Nå som ting ser ut, er det City som ser ut til å være frontløpere i løpet av å signere Barcelona-stjernen. Messi skal ha fortalt Pep Guardiola om sitt ønske om å forlate klubben før han faktisk informerte sin nåværende side billige fotballdrakter.

Paris Saint-Germain har blitt lenket, og Neymar vil angivelig ha et gjensyn med Messi på Parc des Princes fussballtrikots günstig.

Og Inter Milan har også interesse for Barcelona-stjernen i øyeblikket når de ser ut til å avslutte Juventus 'dominans av italiensk fotball.

I mellomtiden åpnet United-legenden Wayne Rooney seg nylig for Messis fremtid og innrømmet at han trodde Barcelona-stjernen kunne takle livet i Premier League til tross for at han nærmet seg skumringen i karrieren.

Messi har scoret fantastiske 645 mål fra 763 opptredener i løpet av sin tid i Barcelona.

Han vant 10 La Liga-titler i løpet av den tiden, selv om han gikk glipp av kronen til voldsomme rivaler Real Madrid denne sesongen.

Messi har også vunnet Champions League-tittelen fire ganger, i tillegg til seks Copa del Rey.

Men en avskjed av måtene nå ser ut til å være på kortene, og det som til slutt skjer med fremtiden hans, gjenstår å se.


maglia inter 2021
liverpool trøje
fotballdrakt barn
fotbollströja barn eget tryck
billige fotballdrakter
borussia dortmund drakt
real madrid drakt
magliette calcio a poco prezzo
fotbollströja barn
fodboldtøj til børn
arsenal trøje