fodboldtrøjer

angribende angreb fra rivaliserende strejker



En normal hverdagsmorgen plejede at se Rebekah Stott



Fodboldtrøjer, Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Med Tryk



i stedet for at ryste gennem fodboldtrøjer til klubber håndtere det pragmatisk


En normal hverdagsmorgen plejede at se Rebekah Stott trække i støvlerne som forberedelse til en træning med sin FAWSL -klub Brighton Hove Albion, men 'normal' har fået en helt ny betydning for den 27-årige efter at have gennemgået tests, som afslørede fase 3 Hodgkins lymfom.

I stedet for at ryste gennem endnu en vinterdag i England, sidder 'Stotty' i et roligt hjørne af Peter MacCallum Cancer Center i Melbourne og beskæftiger sig med sin 'nye normal'.

Hendes varemærkesmil og positive indstilling er altid til stede, men i stedet for at planlægge at håndtere angribende angreb fra rivaliserende strejker har hun nu fast fokus på at kæmpe en meget mere alvorlig kamp mod en usynlig modstander fodboldtrøjer.

Begrænset 81 gange for hendes hjemland New Zealand, Stott's shuttle -løb og træningssessioner er blevet erstattet af specialiserede aftaler og hormoninjektioner, sidstnævnte som en del af IVF -processen for at sikre, at hun har mulighed for børn, der endnu ikke er planlagt til.

Hårtab er et andet biprodukt ved intensive kemoterapibehandlinger, og selvom det konfronteres, er det noget, Stott er forberedt på, på sin uforlignelige måde at gøre negative til positive.

Det er en livsændrende rejse, der begyndte for ni måneder siden, da Stott mærkede en klump i nakken-den første indikation på, at der kunne være noget galt billige fodboldtrøjer. Efter biopsieresultaterne var utydelige, blev Stott anbefalet at overvåge situationen, og hvis den ændrede sig, til følge op og få det tjekket igen fodboldtrøjer med tryk.

Den klump blev til to, da kræften spredte sig til venstre side af hendes hals, og mens hendes daglige aktiviteter ikke var hæmmet, da det blev klart, at den sandsynlige diagnose var lymfom, vidste hun, at det var tid til at komme hjem.

Home er i Melbourne, hvilket på grund af Australiens koronavirusrestriktioner krævede den obligatoriske 14-dages karantæneperiode-en situation, som mange synes er mentalt belastende. Men for Stott hjalp mere klarhed om situationen hende med at håndtere det pragmatisk mode.