Fotballdrakter Barn

kampanjen som nettopp var borte



Zambianeren sparket Salzburg til en



 

PSG Drakt, Atletico Madrid Drakt

 



daka slo også 27 mål hvor kan man kjøpe fotballdrakter premier league -fotball


Zambianeren sparket Salzburg til en åttende påfølgende østerrikske Bundesliga -tittel, og scoret 34 mål i alle konkurranser i kampanjen som nettopp var borte.

Daka slo også 27 mål forrige sesong for de østerrikske gigantene, og sementerte seg selv som en av de beste unge spissene i Europa.

Bemerkelsesverdig med tanke på hvor høyt rangert Haaland er, er Dakas rekord i Salzburg faktisk bedre enn det den nå Borussia Dortmund-stjernen oppnådde i løpet av sin tid med klubben.

PSG drakt Den fryktelige rekorden foran målet markerte ham som et potensielt mål for flere Premier League -lag.

fodboldtrøjer Selv om noen kan være bekymret for den generelle mangelen på kvalitet i den østerrikske toppturen, bør en titt på Haalands tid med Dortmund være nok til å dempe frykten.


atletico madrid drakt Arsenal søker å oppgradere sine angrepsmuligheter i sommer etter at Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang ikke klarte å skyte forrige sesong.

Gunners var den lavest scorende siden i topp åtte i Premier League, med sjef Mikel Arteta som var misfornøyd med sin sides angripende produksjon.

nueva Camisetas Fútbol Med Lacazette knyttet til en avgang fra Emirates Stadium, ser det ut til at en ny spiss står på agendaen for Arteta.

Daka så ut til å være en av de perfekte spillerne for å fylle det hullet i Artetas lag, med spissen som matchet Arsenal krav til overføring.

Ettersom flere Premier League-klubber har satt opp et bud på den høyt vurderte spissen, er det underforstått at bud kan komme inn tidlig i vinduet.

Leicester -sjef Brendan Rodgers har gjort Daka til et av sine toppmål etter sin suverene form foran mål for Salzburg.

I likhet med Arsenal gjør Leicester også en ny spiss til en av sine prioriteringer i sommerens overgangsvindu.

Rodgers håper at Daka kan hjelpe til med å fyre Leicester til en Champions League -plass neste sesong etter at de gikk glipp av en topplasser på den siste dagen i kampanjen som nettopp var borte.

Det er uttalt at Leicester ser på Daka som en spiller som passer til Jamie Vardy, og de tror at han raskt vil kunne tilpasse seg Premier League -fotball.














Maglie Calcio 2022